Новите правила на маркетингот

Новите правила на маркетингот

  • Автор: Дејвид Мирман Скот
  • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  • ИСБН: 9786084569183
  • Година на издавање: 2012
  • Број на страни: 278
  • Димензии: 140X205
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 500,00ден

500,00ден

Бизнис-комуникацијата динамично се менува со текот на годините. Креативниот текст и скапите реклами повеќе не се доволни.
Новите правила на маркетингот и на односите со јавност ја носи потребната промена за промовирање на производите или услугите во новата дигитална доба. Оваа книга ве води низ најактуелните трендови од областа на маркетингот и ви нуди акционен план кој ќе ви помогне да ја искористите моќта на Интернетот за директна комуникација со милиони купувачи, да ја подигнете препознатливоста на брендот и да ја зголемите продажбата - за само дел од сумата на традиционалниот маркетинг.
Ова е книгата што секој амбициозен, иновативен и прогресивен маркетиншки професионалец треба да ја има на првата полица. За сите менаџери, претприемачи и сопственици на бизнис, овој пионерски водич нуди изводливи стратегии што можат веднаш да се спроведат. Новите правила на маркетингот и на односите со јавност ви ја дава вистинската порака во вистинскиот момент.

„Овој одличен увид во маркетингот на новиот милениум ќе најде примена во транзицијата на секој професионалец .“Паблишерс викли

Напишете ваш коментар