НАЧИНОТ НА ВОЛКОТ ОД ВОЛСТРИТ

НАЧИНОТ НА ВОЛКОТ ОД ВОЛСТРИТ

  • Автор: Џордан Белфорд
  • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  • ИСБН: 978-608-4569-94-7
  • Година на издавање: 2019
  • Број на страни: 246
  • Димензии: 140/205
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 450,00ден
450,00ден

Контроверзниот Џордан Белфорт ексклузивно ни го отвора својот свет и ни нуди увид во сопствениот Систем на права линија – со чија помош успеа да создаде огромно богатство за себе и за своите клиенти.

Луѓе што никогаш не оствариле успех, одненадеж постигнуваат нешта за кои не ни сонувале дека се можни, и живеат многу поповластен живот отколку што си замислувале. А сето тоа почнува со усовршување на уметноста на убедувањето, со помош на Системот на права линија.

Напишете ваш коментар