Моќта на позитивното мислење во бизнисот

Моќта на позитивното мислење во бизнисот

  • Автор: Скот Вентрела
  • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  • ИСБН: 978-608-4569-22-0
  • Година на издавање: 2013
  • Број на страни: 247
  • Димензии: 125/195
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 400,00ден

400,00ден

Посакувате ли поголема самодоверба и храброст за да бидете поуспешни во работата?

Земајќи го за основа класичниот мултимилионски бестселер Моќта на позитивното мислење, експертот за бизнис Скот Вентрела нуди јасна и ефикасна програма што ќе ви помогне подобро да се справите со тешките одлуки, промените и предизвиците во работењето.

Оваа книга ги опишува десетте најважни особини кои треба да ги развиете – меѓу кои се оптимизмот, ентузијазмот, интегритетот, решителноста, храброста –и ви покажува како да ги примените за да ги подобрите значително своите можности и својата самодоверба во работата. Доколку ги усвоите и вистински ги примените, ќе стекнете моќ позитивно да размислувате, што е предуслов за секој деловен успех.

 
„Извонредна адаптација на динамичните принципи во делото на Норман Винсент Пил, што ќе одговори на предизвиците на 21 век“.Кен Бленчард


Скот В. Вентрела е врвен говорник, предавач и еден од најбараните бизнис-тренери во светот. За пишувањето на оваа книга Вентрела соработвал со Пиловиот центар, чиј основач Норман Винсент Пил.

                

 

Коментари од корисниците:

Коментар од Весна Стојановска:
Ова книга се препорачува за сите што сакаат добро да ја менаџираат својата кариера, да се инспирираат да продолжат таму каде што застанале. Навистина е голема деловна помош! (Објавен на 13.4.14)

Напишете ваш коментар