10 чекори до успехот

10 чекори до успехот

  • Автор: Кацуџо Ниши
  • Издавачка куќа: МАРТИНА
  • ИСБН: 978-608-4626-11-4
  • Година на издавање: 2011
  • Број на страни: 151
  • Димензии: 140/115
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 180,00ден

180,00ден

Системот на Кацуџо Ниши е единствената философија на животот, насочена кон успехот и кон хармонизацијата во сите сфери на човековото постоење. Практичните совети, комплексните вежби и духовните техники им помогнаа на илјадници луѓе во осдравувањето и во постигнувањето хармонија.
Програмата за просперитет на Ниши ќе ви помогне да постигнете успех во сите области на животот, ќе ве научи како да го правите тоа со вистинска радост и со задоволство. Ќе постигнете се што сакате, секојдневно чувствувајќи исполнување и среќа.
Во оваа книга ве очекуваат: 10 чекори на патот кон среќата и кон просперитетот; правила за градење успешна реалност – за домот, за работата, за семејниот живот; вежби за просперитет и за остварување на поставените цели; исцелувачки техники за оздравување на организмот; избрани духовни вежби за постигнување благосостојба и успех.

Напишете ваш коментар