Некој што го знаеме

Некој што го знаеме

  • Автор: Шари Лапена
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-732-9
  • Година на издавање: 2021
  • Број на страни: 244
  • Димензии: 140 x 205
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 450,00ден
Цена со попуст: 370,00ден
Заштедувате: 80,00ден

Редовна цена: 450,00ден

Цена со попуст: 370,00ден

Во едно тивко предградие во северниот дел на Њујорк, еден тинејџер се прикрадува во куќите – и во компјутерите на сопствениците – учејќи ги нивните тајни, а можеби и споделувајќи некои од нив. Кој е тој, и што можеби открил? И кога ќе биде најдена една жена убиена на улицата, напнатоста се зголемува. Кој ја убил? И на што сѐ се подготвени овие луѓе за да ги заштитат сопствените тајни? Во ова соседство не играат игри само сопружниците. Во ова соседство, секој во семејството има своја тајна...

Напишете ваш коментар