Карантински приказни

Карантински приказни

  • Автор: Повеќе автори
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-704-6
  • Година на издавање: 2020
  • Број на страни: 172
  • Димензии: 125/195
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 199,00ден
199,00ден

Годинава што ја живееме е година на предизвици, на застанати или одложени животни приказни. Карантинските приказни се омаж на времето поминато во карантин и наоѓањето утеха во исцелувачката моќ на зборот.

Да ја запаметиме оваа 2020 како миг од нашата историја кога посведочивме големи промени, а ги запишавме заедно!

„На крајот, сите стануваме приказни.“ Маргарет Атвуд

Напишете ваш коментар