Теорија на архитектурата

Теорија на архитектурата

  • Автор: К. Мајкл Хејз
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 9786082300566
  • Година на издавање: 2011
  • Број на страни: 914
  • Димензии: 210Х270
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 2.000,00ден
2.000,00ден
/

Напишете ваш коментар