Тајни на презентирањето

Тајни на презентирањето

  • Автор: Мартин Менсер
  • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  • ИСБН: 9786084569206
  • Година на издавање: 2012
  • Број на страни: 126
  • Димензии: 125X195
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 250,00ден
Цена со попуст: 160,00ден
Заштедувате: 90,00ден

Редовна цена: 250,00ден

Цена со попуст: 160,00ден

ТАЈНИТЕ НА ПРЕЗЕНТИРАЊЕТО ШТО ГИ КОРИСТАТ ЕКСПЕРТИТЕ И ВРВНИТЕ ПРОФЕСИОНАЛЦИ. Постигнете брзи резултати со овој едноставен водич низ основите на презентирањето Во оваа книга ќе откриете како: Да уживате во презентирањето и да му пријдете со самодоверба Да ја процените публиката и нејзините реакции Да подготвите максимално влијателни презентации Да ги користите гласот и телото за да ја објасните поентата Да користите визуелни помагала Да одговорите на секакви прашањата

Напишете ваш коментар