Тајни на лидерството

Тајни на лидерството

  • Автор: Мајкл Хит
  • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  • ИСБН: 9786084569190
  • Година на издавање: 2012
  • Број на страни: 126
  • Димензии: 125X195
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 250,00ден

250,00ден
ТАЈНИТЕ НА ЛИДЕРСТВОТО ШТО ГИ УПОТРЕБУВААТ ЕКСПЕРТИТЕ И ВРВНИТЕ ПРОФЕСИОНАЛЦИ. Постигнете брзи резултати со овој едноставен водич низ основите на лидерството Во оваа книга ќе откриете како: да развиете сопствен лидерски стил да ги идентификувате стратешките цели во вашата организација да мотивирате и менаџирате тимови од различна големина да изградите култура на резултати и одговорност да водите во услови на криза

Напишете ваш коментар