Светот на Биби од А до Ш

Светот на Биби од А до Ш

Цена: 490,00ден
490,00ден

Здраво, јас сум Биби.

Сакам да ви раскажам некои работи за светот околу мене, за мојата куќа, за мојот град, за моето најдобро другарче и за моите омилени нешта. А додека ви раскажувам за себе, патем ќе ја научиме азбуката, ќе прочитаме повеќе зборови, ќе пишуваме букви, ќе се подружиме и ќе се насмееме.

Сакате? Јеееј!

Напишете ваш коментар