Страници за нашата љубов

Страници за нашата љубов

  • Автор: Николас Спаркс
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 9786084577041
  • Година на издавање: 2009
  • Број на страни: 172
  • Димензии: 125x195
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 199,00ден

199,00ден

Јас сум обичен човек, со обични мисли, што живее обичен живот. Не постојат споменици во моја чест, а моето име наскоро ќе биде заборавено, но јас љубев со сето свое срце и душа и за мене тоа секогаш беше доволно.

Со овие зборови изречени од Ноах, еден од двајцата главни актери во романот Страници за нашата љубов од американскиот писател Николас Спаркс, започнува чудесниот портрет на љубовта, која може а и не мора, само еднаш да се случи во животот на секој од нас.

Преку судбината на Ноах и Али ќе проникнете во магијата на вистинската и трајна љубов и ќе зачекрите по оној незгаслив премин меѓу вашето срце и душа, што само љубовта умее да го отвори.

Напишете ваш коментар