Соголена пред тебе

Соголена пред тебе

  • Автор: Силвија Деј
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 9786082301372
  • Година на издавање: 2013
  • Број на страни: 336
  • Димензии: 140X205
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 500,00ден

500,00ден
Нашиот однос е зачнат во пламен....Гидион Крос се појави во мојот живот како заслепувачка молња на мрачното небо. Чувството на привлечност што ме запоседна штом го забележав не го бев вкусила дотогаш. Ж­еднеев за неговиот допир како зависник, знаејќи дека ќе му се предадам на милост и немилост. Бев кревка и незаштитена, скршена и намачена, и му се препуштив...Гидион го знаеше тоа... и го искористи. И самиот беше опседнат со демони. Еден на друг си станавме немилосрдно огледало во кое се појавуваа одразите на нашите најдлабоки рани... но и најскриените страсти. Прангите на неговата љубов ме преобразија, едновремено заплашувајќи ме дека нивната незауздана сила ќе направи да испливаат и да нè раскинат сите трауми од минатото...„Соголена пред тебе“ е роман за два сложени лика, Ева и Гидион, чиј страстен однос ги отвора потиснатите незараснати рани од минатото. Дали нивната опсесивна врска исполнета со болна љубомора ќе успее да ги уништи демоните што ги опседнуваат двете намачени и злоупотребувани души?„Кога станува збор за жестока и сурова сексуална хемија во литературата, Силвија Деј е тешко да се надмине“.Буклист †Соголена пред тебе нема конкуренција... Единствено и незаборавно дело#.- Џојфули ривјуд †Еротски роман што не смее да се пропушти#.- Романс новел њуз †Врело... вжарено. Природна страст од која горат страниците на оваа книга#.- Дарк портал †Заборавете ги Даниела Стил и Џеки Колинс – овој роман е нешто особено#.- Амјуз

Коментари од корисниците:

Коментар од ана :
нема да ве остави, но ни Вие неа (Објавен на 06.11.13)
Коментар од silvana mihajlova:
PREKRASNA KNIGA
(Објавен на 06.9.13)
Коментар од natasha milenkovska:
prekrasna kniga
(Објавен на 05.9.13)

Напишете ваш коментар