Скитникот-Мактуб

Скитникот-Мактуб

  • Автор: Пауло Коелјо
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 9989918473
  • Година на издавање: 2002
  • Број на страни: 72
  • Димензии: 112X180
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 150,00ден

150,00ден
Во Скитникот Мактуб Пауло Коелјо со чудесна просветленост проговорува за животот, за вистината и за Бога. Тоа е збирка раскази и размислувања за дострелите на љубовта, за стравот и храброста, за моќта на навиките и ризикот да се следи својот пат, за моралистите и доктринерите, за убавината, за чудата и загубените синови.

Напишете ваш коментар