Размислувај како шампион

Размислувај како шампион

  • Автор: Доналд Трамп
  • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  • ИСБН: 9786084569077
  • Година на издавање: 2010
  • Број на страни: 208
  • Димензии: 140X205
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 400,00ден

400,00ден

Низ годините, Доналд Трамп напишал многу бестселери, како и кратки есеи во кои ги резимира своите извонредно успешни принципи за тоа како да живеете добар живот, и на приватен и на професионален план.

Во Размислувај како шампион, Доналд Трамп прави избор на есеи, во кои, низ своевидно неформално образование, дава лична перспектива за тоа како да се биде успешен во работата и во животот. Оваа книга е интересна, информативна и поучна, и ја дава досега најјасната претстава за мислите и срцето на оваа исклучителна личност.
Доналд Трамп е светски синоним за успех, кој ширејќи ги своите страсни интереси во областа на недвижнините, казината, спортот и забавата, постојано поставува нови златни стандарди на успешност. Организацијата Трамп денес е еден од најпознатите и најмоќните брендови во светот. Луѓето долго ќе го помнат по реалното шоу, Изборот на Доналд Трамп - долгогодишниот телевизиски хит и по неговата омилена реплика: „Отпуштен си!”

„Мудроста на Трамп е непроценлива - ова е перфектна книга во перфектно време”. Роберт Киосакиавторот на бестселерот Богат татко, сиромашен татко

Напишете ваш коментар