Разговори со бога (комплет книги)

Разговори со бога (комплет книги)

  • Автор: Нил Доналд Волш
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: ///
  • Година на издавање: 2020
  • Број на страни: /
  • Димензии: 140/210
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 1.400,00ден

1.400,00ден

Сакате да проникнете во длабочините на сопствената верба и да си го промените животот? Серијалот книги „Разговори со Бога“ од Нил Доналд Волш е совршениот за вас. Духовно будење за возвишената цел на животот, но и почеток на вашето проширување на свеста и духовниот развој.

Само за вас, со купување на првата книга „Разговори со Бога“, имате можност да ги набавите останатите три по вкупна цена од 990 денари.

Понудата важи за сите книжарници и онлајн порачки.

Напишете ваш коментар