Разговори со бога (книга трета)

Разговори со бога (книга трета)

  • Автор: Нил Доналд Волш
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-06308
  • Година на издавање: 2019
  • Број на страни: 367
  • Димензии: 140/210
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 350,00ден
Цена со попуст: 240,00ден
Заштедувате: 110,00ден

Редовна цена: 350,00ден

Цена со попуст: 240,00ден

Кога Нил Доналд Волш поминувал низ најлошиот период од својот живот, одлучил да му напише писмо на Бога во кое му поставил многу лути прашања. Но она што не го очекувал било дека ќе добие одговор, чиј резултат е серијалот Разговори со Бога.

Разговори со Бога – Книга прва беше топла Божја прегратка околу рамењата. Книга втора беше благо предупредувачко протресување на тие рамења. Третата книга нè води уште подлабоко во нашите размисли и во потрагата по одговори на најважните универзални вистини. Таа открива пред нас нови предизвици и можности на душата. И ни го покажува патот по кој можеме да стигнеме до нив.

Неверојатната серија книги Разговори со Бога содржи одговори кои ќе ве променат вас, вашиот живот и начинот на кој ги гледате другите луѓе.

Напишете ваш коментар