Радосница „Добре дојде мило“

Радосница „Добре дојде мило“

  • Автор: Катерина Николовска
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-2305790
  • Година на издавање: 2018
  • Број на страни: 22
  • Димензии: 25/55
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 490,00ден
490,00ден

Претворете ги страниците од оваа книга драгоцена ризница на спомени! Забележете ги на едно место сите слатки, единствени, неповторливи моменти и искуства што ќе ја обележат првата година од животот со вашето дете.

Со оригинални илустрации, со живи и впечатливи бои – радосницата ќе биде чувар на спомените од ова бесценето и возбудливо поглавје на кое секогаш со задоволство ќе му се навраќате.

Напишете ваш коментар