Проектот Роузи

Проектот Роузи

  • Автор: Грем Симсион
  • Издавачка куќа: АРС ЛАМИНА
  • ИСБН: 978-608-229-638-8
  • Година на издавање: 2014
  • Број на страни: 272
  • Димензии: 145/205
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 390,00ден
390,00ден

Можеби вистинската љубов навистина може да промени еден маж...Љубовта не е егзактна наука. Но пробајте да му го кажете тоа на Дон Тилман! Кога овој триесет и девет годишен генетичар ќе се одлучи да ја пронајде својата совршена партнерка, неговиот предизвик се претвора во проектот Сопруга. Навидум доволен е само еден прашалник од шеснаесет страници за да се елиминираат сите погрешни кандидатки. Но Роузи е совршената „погрешна” кандидатка. Како и успева да внесе хаос во беспрекорно уредениот живот на Дон? 

Проектот Роузи е современа бајка раскажана заводливо и шармантно, привлечно и со многу хумор. Обидете се, заедно со Дон, да проверите дали животот почнува да се случува само тогаш кога ние ќе му дозволиме.

Напишете ваш коментар