Прирачник за воинот на светлината

Прирачник за воинот на светлината

  • Автор: Пауло Коелјо
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 9786082300672
  • Година на издавање: 2001
  • Број на страни: 158
  • Димензии: 125Х195
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 280,00ден

280,00ден
Прирачник за воинот на светлината e инспиративен придружник на Алхемичарот, интернационалниот бестселер што маѓепса милиони читатели во светот. Со својот оригинален стил, Пауло Коелјо ни помага да го пронајдеме воинот на светлината во секој од нас. Истовремено ни покажува како да тргнеме по стапките на воинот - оној што го цени чудото на животот, оној што прифаќа неуспех, и оној чија потрага го води до своето вистинско битие. Секоја мисла нè бодри да ја прифатиме неизвесноста на животот и да ги живееме своите соништа.Пауло Коелјо е еден од најомилените раскажувачи на денешнината. Долгоочекуваниот придружник на неговиот прв роман претставува збирка на философски учења што ги воодушевува читателите и ги води трагачите на вистината кон својата единствена судбина.

Напишете ваш коментар