Предупредување за содржината

Предупредување за содржината

  • Автор: Нил Гејман
  • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  • ИСБН: 9786084892229
  • Година на издавање: 2020
  • Број на страни: 329
  • Димензии: 140/210
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 400,00ден
400,00ден

Нил Гејман повторно ја пробива завесата на реалноста и ни го открива таинствениот, сенишен свет што се крие зад неа. Во оваа возбудлива и забавна антологија се поместени брилијантни куси дела од неговата исклучително богата кариера – приказни, песни, една посебна приказна за Доктор Ху напишана за педесеттата годишнина на серијата, како и Црно Куче приказна низ која одново патуваме во светот на Американските богови.

Предупредување за содржината ги истражува маските што луѓето ги носат и личностите што се кријат зад нив, разголувајќи ги нивните слабости и вистински карактери.

Напишете ваш коментар