Планум продуктивност

Планум продуктивност

Цена: 360,00ден
Цена со попуст: 290,00ден
Заштедувате: 70,00ден

Редовна цена: 360,00ден

Цена со попуст: 290,00ден

Јас сум ред. Јас сум рацио и логика. Јас сум план, организација и егзекуција. Јас сум детали, бројки и проценти. Јас сум статистиката зад големата слика. Моторот кој движи и ретко кога запира. Јас сум сивата материја, свеста и разумот. Јас ја имам контролата, зашто продуктивноста е моја игра и ја играм според
правила кои јас ги создавам. Jас сум левата половина.

Напишете ваш коментар