Планум креативност

Планум креативност

Цена: 360,00ден
Цена со попуст: 290,00ден
Заштедувате: 70,00ден

Редовна цена: 360,00ден

Цена со попуст: 290,00ден

Јас сум импулс. Јас сум ритам. Јас сум музика која покренува и одѕвонува кога сè околу е тивко. Јас сум движење кое нема правец. Јас сум пат по кој ретко се оди. Јас сум предизвик. Бескрајна игра водена од емоции. Сон и јаве. Страст и оган. Визијата зад големата слика. Креативната сила која создава сè и се пресоздава себеси, одново. Зашто јас сум слобода. Јас сум десната половина.

Напишете ваш коментар