Откријте ја својата судбина

Откријте ја својата судбина

  • Автор: Робин Шарма
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 9786084577386
  • Година на издавање: 2010
  • Број на страни: 242
  • Димензии: 125x195
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 420,00ден

420,00ден
Робин Шарма има ретка дарба за пишување книги што се забавни за читање, а сепак вистински го менуваат животот. Откријте ја својата судбина длабоко ќе ве трогне и ќе ви покаже како да го живеете животот што отсекогаш сте го посакувале.Откријте ја својата судбина со калуѓерот што го продаде своето ферари ги нуди новите животни мудрости на сега познатиот Џулијан Ментл, мегауспешниот адвокат кој го заменил својот монденски животен стил и го продал своето ферари за просветлување и вечна исполнетост. Во приказната што нема никогаш да ја заборавите, ќе научите која е вистинската цел во животот, како да го ослободите вашиот најголем потенцијал, ќе проникнете во тајната на бескрајната радост и директниот пат до личната слобода. Овој моќен спој на длабока мудрост и практични животни лекции ќе ви ги отвори можностите за кои е предодреден вашиот живот и засекогаш ќе ги трансформира сите димензии на вашиот свет.

Напишете ваш коментар