Оливер М. урнебес од волшебни напивки

Оливер М. урнебес од волшебни напивки

  • Автор: Су Монгредин
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 9786084577881
  • Година на издавање: 2010
  • Број на страни: 96
  • Димензии: 125x197
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 170,00ден

170,00ден
Оливер Месечковски е вреден ученик во Училиштето за маѓепсништво, вежба магии, дресирање на жаби и летање на метла. Но кога го предложуваат за Млад вештер на годината, открива дека ќе се натпреварува против првенецот на генерацијата, Мартин Врачковски. Ќе успее ли Оливер да скрчка специјална напивка за да ја освои наградата?

Напишете ваш коментар