Оливер М. и змејчето-бељаџија

Оливер М. и змејчето-бељаџија

  • Автор: Су Монгредин
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 9786084577850
  • Година на издавање: 2010
  • Број на страни: 96
  • Димензии: 125x195
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 170,00ден

170,00ден
Оливер Месечковски е возбуден што ќе учествува во парадата на Фестивалот за магии, додека не го назначат за ѓубреџија. Ѓубреџиска работа! Но кога решава да ја разигра парадата со помош на своето змејче-милениче, започнуваат белите... Очекувајте уште магичен неред со помладиот вештер Оливер Месечковски!

Напишете ваш коментар