Несаканиот гостин

Несаканиот гостин

  • Автор: Шари Лапена
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-645-2
  • Година на издавање: 2019
  • Број на страни: 246
  • Димензии: 140/210
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 400,00ден

400,00ден

„... OДЛИЧЕН КРИМИ-ТРИЛЕР СО ЗАВРШНИЦА СО КОЈА И АГАТА КРИСТИ БИ СЕ ГОРДЕЕЛА.“

Гостите еден по еден пристигнуваат во Мичеловиот пансион, длабоко во снежните планини Кетскил, не ни помислувајќи дека невремето ќе ги отсече од надворешниот свет. Постепено запознавајќи се, се обидуваат да го искористат тоа на најдобар начин. Но тогаш се појавува првото мртво тело – и тие се ужасуваат од помислата дека меѓу нив има убиец.

Напишете ваш коментар