Наука

Наука

  • Автор: /
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-265-2
  • Година на издавање: 2014
  • Број на страни: 23
  • Димензии: 150/230
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 99,00ден

99,00ден

Отворете ја книгава и откријте ги одговорите на купиштата интересни прашања за науката. Ќе најдете фантастични слики кои ќе ви помогнат за дополнително објаснување на нештата, цртежи кои ќе ве натераат да се кикотите и забавни работи што можете сами да ги направите.

Тогаш, зошто чекате?
Прашувајте! 

Напишете ваш коментар