Најголемиот трговец на светот

Најголемиот трговец на светот

  • Автор: Ог Мандино
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 9786084577096
  • Година на издавање: 2009
  • Број на страни: 204
  • Димензии: 125x195
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 199,00ден

199,00ден
Најголемиот трговец на светот ја комбинира моќта на раскажувањето со древната парабола во овој класичен водич кон вистинската суштина на трговијата. Ова е приказна, стара две илјади години, за Хафид, сиромашен чирак кој доаѓа до древни свитоци што ја содржат мудроста потребна да му помогне да ги оствари сите свои амбиции. Ог Мандино ни ја открива целосната содржина на оригиналните древни свитоци и открива како Хафид ги употребил нивните тајни за да стане најголем трговец на светот. Овој бестселер ги учи читателите дека сите ние имаме моќ да го измениме својот живот и да најдеме вистинско исполнување во бескрајната мудрост на свитоците.

Напишете ваш коментар