МУДРИ - Древни методи за исцелување

МУДРИ - Древни методи за исцелување

  • Автор: /
  • Издавачка куќа: МАРТИНА
  • ИСБН: 978-9989-901-22-5
  • Година на издавање: 2006
  • Број на страни: 125
  • Димензии: 115/200
  • Корица: мека
  • Јазик: MK
Цена: 160,00ден

160,00ден

Исцелување со помош на едноставни положби на прстите.

Оваа вештина, позната од дамнина, може да Ви помогне не само во борбата против болестите, негативните психички состојби, туку и во критичните животни ситуации. Мудрите се користат и за енергетска заштита, како и за собирање енергија.

Во книгава се претставени повеќе од 32 Мудри. Научете ги и практикувајте ги!

Напишете ваш коментар