Можеби никогаш

Можеби никогаш

  • Автор: Колин Хувер
  • Издавачка куќа: САКАМ КНИГИ
  • ИСБН: 978-608-4672-49-4
  • Година на издавање: 2015
  • Број на страни: 140
  • Димензии: 210 cm
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 250,00ден
250,00ден
За сите кои веќе ја прочитаа Можеби некогаш...
 
Колин Хувер, авторката на Можеби некогаш, брилијантно ја оживува приказната на харизматичниот и смешен Ворен и специфичната, постојано лута Бриџит во нова новела, Можеби никогаш.
 
Кога Ворен добива шанса да живее со цимерка девојка, тој веднаш се согласува.
 
Можеби промената би можела да стане интересна некогаш.
 
Или можеби никогаш.
 
Особено кога ќе се земе предвид дека цимерката е ладната и избувлива Бриџит. Уште не поминал ниту еден ден, а тие двајца веќе не можат да поднесат да бидат во иста просторија и тензијата почнува да расте, фрлајќи искри на сите страни.
 
Но Ворен има теорија за Бриџит: секој кој е способен да мрази со толку голема страст мора воедно да е способен и да сака со подеднакво голема страст. И тој сака да ја испита оваа теорија.
 
Дали Бриџит некогаш ќе омекне и конечно ќе научи да сака?
 
Можеби, некогаш. Или можеби никогаш.

Напишете ваш коментар