Менаџмент

Менаџмент

  • Автор: Брајан Трејси
  • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  • ИСБН: 978-608-4569-63-3
  • Година на издавање: 2017
  • Број на страни: 103
  • Димензии: 125/195
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 250,00ден

250,00ден

Моќта на секоја организација е одредена, пред сè, од способноста на нејзините менаџери. Сакате да бидете незаменливи во вашата компанија? Едноставно – подобрете ги своите менаџерски вештини.

Во овој корисен мал прирачник експертот за личен развој Брајан Трејси ви го открива лесниот пат до:

• продуктивно доделување задолженија
• отстранување на дразбите што го одвлекуваат вниманието и насочување кон високоисплатливи активности
• дефинирање полиња за клучни резултати
• ефикасно вработување и отпуштање
• создавање врвен тим на посветени работници
•одржување конструктивни состаноци
• поттикнување на тимскиот дух
• јасно комуницирање
• давање личен пример
• брзо носење добри одлуки, и уште многу други нешта.

Направете ја оваа книга свој личен водич на патот кон успехот! Нејзините испробани техники ќе ви покажат како да го извлечете најдоброто од своите вработени – и да достигнете нови височини во сопствената кариера.

 

Напишете ваш коментар