Маркетинг

Маркетинг

 • Автор: Брајан Трејси
 • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
 • ИСБН: 978-608-4569-28-2
 • Година на издавање: 2015
 • Број на страни: 100
 • Димензии: 125/195
 • Корица: мека
 • Јазик: МК
Цена: 250,00ден

250,00ден

Успехот на твојот бизнис зависи од успехот на твоите маркетиншки активности. Ако можеш да откриеш што бараат, што им е потребно и што можат да си дозволат купувачите – и ако можеш да им го дадеш тоа – ќе постигнеш одлични резултати.

Овој незаменлив прирачник содржи 21 моќни маркетиншки идеи што се брзо и лесно применливи. Преку мудроста на Брајан Трејси ќе откриете како:

 •  Да создадете своја база на купувачи
 •  Да се одвоите од конкуренцијата
 •  Да одговорите на трите клучни прашања за новата понуда
 •  Да ги подобрите пазарното истражување и целните групи, за да носите подобри одлуки
 •  Да ги исполните основните емоционални потреби на купувачите
 •  Да ја оформите вистинската цена за својата понуда
 •  Целосно да се насочите кон купувачите
 •  Најдобро да ги искористите каналите за дистрибуција

 Спакувана со практични стратегии, оваа мала книга покажува како да се доминира на пазарот, на голема врата.

Напишете ваш коментар