Мала боенка за големи креативци

Мала боенка за големи креативци

  • Автор: Ивана Горичан
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-437-3
  • Година на издавање: 2016
  • Број на страни: 64
  • Димензии: 100/140
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 99,00ден

99,00ден

Иако подолго време терапевтите ги истакнуваат позитивните ефекти на боењето, тие се сега нов начин да се дојде до малку мир во претерано бучното секојдневие. Сè што е потребно е да ги подготвите боичките, да заземете удобна позиција и да се препуштите на изобилството од шари што се отвораат пред вас.

Во оваа наша боенка ќе најдете инспиративни цртежи кои ќе ви ја поттикнат креативноста, ќе го смират и насочат вашиот ум на начин на кој тоа го прави медитирањето. А по само неколку минути боење веќе ќе го почувствувате пријатниот ефект на боењето и, многу веројатно, ќе заборавите потполно на времето и на работите кои непотребно ве окупираат.

Напишете ваш коментар