Лет над облаците

Лет над облаците

  • Автор: Ричард Бах
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 9786082300535
  • Година на издавање: 2012
  • Број на страни: 125
  • Димензии: 140X205
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 199,00ден

199,00ден

По десет години, Ричард Бах се враќа со позитивна животна порака. Тоа е вистински настан за милионите обожаватели на Бах. Во овој спој на „Матрикс“ и на „Тајна“, Бах ја истражува стварноста и дава одговори што оставаат без здив. Во волшебниот и непредвидлив роман, извонредниот писател Ричард Бах им се враќа на своите главни теми: љубовта кон летањето, духовноста и метафизиката.

Во оваа напната приказна Бах зборува за пилотот Џејмс Форбс и за неговата средба со Марија, заробена во авион без пилот. Како и во претходните бестселери на Бах, приказната е средство за истражување на различни духовни и философски прашања. Бах заклучува дека нашиот свет е резултат на хипнотички сугестии и дека тајната на смислениот живот се состои во тоа да научиме да ги контролираме тие сугестии.

Напишете ваш коментар