Креативност и решавање на проблеми

Креативност и решавање на проблеми

  • Автор: Брајан Трејси
  • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  • ИСБН: 978-608-4569-26-8
  • Година на издавање: 2015
  • Број на страни: 107
  • Димензии: 125/195
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 250,00ден

250,00ден

Карактеристика на секоја исклучителна кариера е способноста за изнаоѓање на иновативни решенија за предизвиците во работата. Вештините за креативно размислување имаат клучно значење за вашиот професионален напредок.

Како врвен светски експерт за успех, Брајан Трејси знае дека секој може да стане покреативен со употреба на неговите сознанија и искуства. Во оваа книга тој ни открива 21 докажани техники што можете да ги примените веднаш и да почнете да добивате исклучително продуктивни идеи.

Дознајте како:

• да ги стимулирате примарните поттикнувачи на креативноста

• да користите нулта размислување, брејнсторминг, споредно размислување и групна техника за да ги решавате проблемите и да ја подобрите организацијата

• да поставувате такви видови на прашања од кои ќе добиете умни решенија.

Оваа книга ќе ви ја промени кариерата со тоа што ќе ве однесе до изворот на вашата интуитивна генијалност!

Напишете ваш коментар