Книга за мајки

Книга за мајки

  • Автор: Алисон Малони
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 9786082300412
  • Година на издавање: 2011
  • Број на страни: 165
  • Димензии: 125x195
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 250,00ден

250,00ден
Во чест на најдобрите мајки на светот, еве прирачник што ја слави уметноста на мајчинството. Од духовити анегдоти, супер корисни предлози, совети за преживување, топ-листи, па сè до факти и занимливости за мајчинството, овој досетлив и поучен водич несомнено ќе им стане неразделен пријател на мајките од сите генерации.

Напишете ваш коментар