Книга за девојчиња

Книга за девојчиња

  • Автор: Јулијана Фостер
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 9786084577515
  • Година на издавање: 2010
  • Број на страни: 122
  • Димензии: 125x195
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 250,00ден

250,00ден
Еве ја книгата што секое девојче, големо и мало, со нетрпение ја очекуваше. Откриј како да бидеш најдобра во сè. Загарантирани часови на забава! Биди прв, биди цар, биди ти најдобар!

Напишете ваш коментар