Белешките на Лајла Грејс: Карма

Белешките на Лајла Грејс: Карма

  • Автор: Марија Јаневска
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-291-1
  • Година на издавање: 2014
  • Број на страни: 159
  • Димензии: 125/195
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 250,00ден

250,00ден

Книгата која се распродаде во над 5.000 примероци, добива свое продолжение!

Авантурите на срцето на Лајла Грејс продолжуваат. Што ѝ се случува на вечно заљубената, во животот и во љубовта, хероиња?

Куси белешки пишувани онака како што чувствува срцето, емоции од најскришните катчиња на душата преточени во мастило на хартија, љубовни болки во кои се пронаоѓа секоја барем еднаш заљубена душа, урбани ситуации кои сите ги препознаваме и животни крстопати на кои барем еднаш сме застанале. Сите радости и болки на срцето се собрани во овие страници пред вас.

Кратки, луцидни и искрени размисли на кои секогаш ќе им се навраќате!

 

Напишете ваш коментар