Како да пливате со ајкули

Како да пливате со ајкули

  • Автор: Харви Мекеј
  • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  • ИСБН: 9789989187735
  • Година на издавање: 2009
  • Број на страни: 238
  • Димензии: 140X205
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 400,00ден

400,00ден

И ВИЕ МОЖЕТЕ ДА УСПЕЕТЕ

А како, тоа ќе го дознаете од овој практичен прирачник на Харви Мекеј, човекот што успеал да стане милионер.

Ќе го научите следново:
Како да продадете побрзо и повеќе така што ќе допрете до луѓето што немаат ни најмала желба да се сретнат со вас, а потоа ќе ги натерате да бидат среќни поради тоа што рекле „Да!”
Како да се организирате подобро и да раководите така што ќе се вооружите со информации за деловните можности, клиентите и конкуренцијата - за кои би ви завидувала и ЦИА - користејќи го системот Мекеј 66™.
Како да се мотивирате користејќи ги неговите сознанија што ќе ви помогнат вам или на вашите деца да и се придружите на групата на милионери.
Како да победите во преговорите така што ќе дознаете кога да се „насмевнете и да речете не”, а кога да „го пратите својот клон”“. Единствена книга на деловната легенда, што ќе ви покаже како и вие да успеете во работата како што успеа тој!

„Прекрасно напишано, духовито, ќе ве закове за столот... Најдобрата книга за тоа како да ја постигнете целта уште од времето кога Дејл Карнеги го напишал своето ремек-дело.” Ворен Бенис, коавтор на “Лидер”“

„Кога почнав да ги читам лекциите на Харви Мекеј, веќе не се одвојував од книгата. Лекциите се јасни, конкретни и применливи во практика. Ова ќе стане задолжително четиво за сите раководители во компанијата 'Есте Лодер'.

Така ќе мочеме да пливаме пред другите. “ - Леонард Лодер Претседател и генерален директор на компанијата “Есте Лодер” 

Напишете ваш коментар