Гол човек

Гол човек

  • Автор: Игор Џамбазов
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-173-0
  • Година на издавање: 2013
  • Број на страни: 250
  • Димензии: 140X210
  • Корица: мека
  • Јазик: MK
Цена: 299,00ден
299,00ден
Поради огромниот интерес на читателите, Издавачки центар ТРИ ја реиздаде книгата „Гол човек“ на Игор Џамбазов. „Гол човек“ е можеби најконтроверзната книга на Џамбазов, во која тој искрено и без лажен срам, до гола кожа го соголува својот приватен живот и ни се прикажува во својата вистинска, човечка светлина. Напишана со отворено срце и остар јазик, „Гол човек“ е книга во која ќе се препознаеме сите ние, неговите современици.

Напишете ваш коментар