Галебот Џонатан Ливингстон

Галебот Џонатан Ливингстон

  • Автор: Ричард Бах
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-536-3
  • Година на издавање: 2018
  • Број на страни: 153
  • Димензии: 125/195
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 199,00ден
199,00ден

НОВО ИЗДАНИЕ ОД ПРОСЛАВЕНОТО ДЕЛО НА РИЧАРД БАХ ПРОШИРЕНО СО НОВ, ЧЕТВРТИ ДЕЛ

Ова е приказна за луѓето кои ги следат своите срца и создаваат сопствени правила... луѓето кои сакаат да направат нешто добро и за другите, не само за себе... луѓето кои знаат дека животот е многу повеќе од она што го гледаме: тие ќе го следат Џонатан, летајќи повисоко и побрзо отколку што сонувале.

Галебот Џонатан Ливингстон не е обична птица. Тој верува дека секој галеб има право да лета, да ја достигне крајната слобода на предизвикот и на откривањето, наоѓајќи најголема награда во подучувањето на младите галеби за радоста на летањето и за моќта на соништата.

Напишете ваш коментар