Фитнес планер

Фитнес планер

  • Автор: Ана Стојанова
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-738-1
  • Година на издавање: 2021
  • Број на страни: 82
  • Димензии: 125/195
  • Корица: тврда
  • Јазик: македонски
Цена: 690,00ден
690,00ден

Која е Ана Стојанова?

Ана Стојанова е познат фитнес тренер што ќе биде со тебе сè додека не ја постигнеш посакуваната цел. Таа е мотивација и поддршка за сите девојки и жени кои знаат колку е значаен балансот меѓу телото и духот. Ана веќе осум години е во светот на фитнесот со мотив да биде успешна во она што го прави, но и да им подаде рака на сите кои сакаат да стигнат до истата цел. Физичкиот изглед покажува колку се грижиш за својата психа.

Што е фитнес планер? Фитнес планер е распоред на планирани сесии за физички вежби, здравствени навики, но и здрав дух. Ана те води низ процесот, но ти си таа што ја прави трансформацијата.

Едногласно со Ана се обраќаме до сите девојки: убава жена е онаа која е сакана! Сакај се себеси, зашто самите по себе сме љубов, а љубовта се негува.

Наскоро во нашите книжарници.

Напишете ваш коментар