Единство на лицата

Единство на лицата

  • Автор: Трајче Кацаров
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 9786082301358
  • Година на издавање: 2013
  • Број на страни: 194
  • Димензии: 125X195
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 250,00ден
250,00ден

Аналитичарите на човековата психа велат, тешко е да се живее со многу сеќавања, затоа од некои треба да се ослободиме. Најпогодна метода за тоа е пишувањето. Ако сакаш нешто да заборавиш, напиши го. Она што јас го заборавам преку оваа книга се надевам дека ќе стане причина за нечие сеќавање, сѐ додека не му дојде денот за заминување во земјата на заборавот... Трајче Кацаров

Напишете ваш коментар