Добра мисла, добра книга

Добра мисла, добра книга

  • Автор: /
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-283-8
  • Година на издавање: 2014
  • Број на страни: 110
  • Димензии: 10/10
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 1,00ден

1,00ден

Веруваме во љубов на прва страница! Веруваме дека зборовите се оние кои ја имаат моќта да го променат нашиот живот, да го направат светот подобро место. Веруваме дека вистинската книга е онаа во која се вљубуваме од прва.

Оваа книга која ја држите во раце, е плод на нашата љубов, посветеност и мисија секогаш да го донесеме најдоброто за вас, најдоброто за тебе, читателу! Веруваме дека оваа мала книга на големи мисли ќе ви биде неизмерна инспирација.

Затоа што најголемите и најважните нешта доаѓаат во мали пакувања!

Напишете ваш коментар