Цели

Цели

  • Автор: Брајан Трејси
  • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  • ИСБН: 9786084569138
  • Година на издавање: 2011
  • Број на страни: 236
  • Димензии: 140X205
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 400,00ден
400,00ден

Базирана на дваесетгодишното истражување и предавања на повеќе од 5 милиони бизнис-лидери ширум светот, оваа книга е синтеза на најдобрите и најпрактичните техники за поставување и постигнување на личните и финансиските цели. Трејси, со консултантско искуство во повеќе од 500 корпорации, меѓу кои IBM, Ford, Xerox, и Hewlett-Packard, ги објаснува клучните елементи за поставување на цели и неопходните чекори за нивно остварување.
Своите извонредни размислувања, Трејси ги преточува во практични чекори за иницијатива.

Во оваа книга тој ве води низ целиот процес на поставување на цели - од почеток до крај - а кога ќе ја прочитате ќе имате буквално сè што ви е потребно за:
- Да направите повеќе пари
- Да ги подобрите своите врски
- Да имате подобро здравје и повеќе енергија
- Да постигнете финансиска независност

Цели! ви нуди детален процес за трансформирање на вашите соништа во реалност.

Брајан Трејси е претседавач и извршен директор на Брајан Трејси интернешенал, компанија која е специјализирана за обука и раз­вој на поединци и организации. Мисијата на Брајан Трејси е да ви помогне да ги достигнете личните и професионални цели побргу и полесно одошто некогаш сте замислувале. Неговите говори и семинари за лидерство, продажба, самопочитување, цели, стратегија и креативност ги слушале повеќе од 5 милио­ни луѓе во 10.000 компании ширум Америка, како и во 55 други земји ши­рум светот. Неговите возбудливи говори, семинари и книги носат брзи промени и долготрајни резултати. Брајан Трејси е еден од најпродаваните автори во светот. Има напишано 50 книги и реализирано повеќе од 400 аудио и видеопрограми за учење, преведени на 36 јазици ширум светот.

Напишете ваш коментар