Резултати од пребарување за 'пауло'

Категории 11 до 15 од 15 вкупно

Page:
 1. 1
 2. 2

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.
 1. Ракописот од Акра

  Ракописот од Акра

  Пауло Коелјо
  14 јули 1099 г. Градот Акра го исчекува освојувањето на крстоносците што ги опколиле неговите порти. Таму зад градските бедеми, мажи и жени на сите возрасти се собираат да ги слушнат зборовите на мистериозниот човек познат само како Коптот... Прочитај повеќе...
  Цена: 300,00ден

  Распродадена

 2. Прељуба

  Прељуба

  Пауло Коелјо
  Провокативен и фасцинантен, Прељуба е длабоко интроспективен роман за тоа како една жена се соочува со неспокојот на своите средни години – и последиците од нејзините одлуки врз личниот живот. Прочитај повеќе...
  Цена: 380,00ден
  Нарачај
 3. Дневникот на еден волшебник

  Дневникот на еден волшебник

  Пауло Коелјо
  Ова е една од најважните книги на Коелјо, не само затоа што е негов прв голем роман, претходник на Алхемичарот, туку и поради целиот начин на кој во него е изразена хуманоста на филозофијата на Коелјо и длабочината на неговата духовна потрага. Прочитај повеќе...
  Цена: 380,00ден
  Нарачај
 4. Шпионка

  Шпионка

  Пауло Коелјо
  Раскажана преку последното писмо на Мата Хари, Шпионка ја разоткрива незаборавната приказна за една жена која се осмелила да ги прекрши правилата на однесување на своето време и која за тоа ја платила највисоката цена. Прочитај повеќе...
  Цена: 320,00ден
  Нарачај
 5. Хипи

  Хипи

  Пауло Коелјо
  Црпејќи од своето богато животно искуство, во овој роман Пауло Коелјо пишува за сонот за преобразба и пацифизам на хипи генерацијата од почетокот на седумдесеттите години на минатиот век. Прочитај повеќе...
  Цена: 400,00ден
  Нарачај

Категории 11 до 15 од 15 вкупно

Page:
 1. 1
 2. 2

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.