Резултати од пребарување за 'Уметноста на заведувањето'

Категории 11 до 11 од 11 вкупно

Page:
 1. 1
 2. 2

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Чекор по жица

  Чекор по жица

  Вања Изова Велева
  Песните на Вања Изова Велева секогаш одново нè сепнуваат и нè тераат да се преиспитаме дали го живееме најдоброто од себе. Чекор по жица е стамена книга-водилка што нè поттикнува да оставиме своја трага во времето и просторот, за да нè има и тогаш кога физички повеќе нема да бидеме присутни на овој свет. Збогатена со сликите на современите ликовни уметници Митко Тошев и Љупка Галазка Василева, оваа книга е и редок обид да се претстави една иста мисла преку две лица на уметноста, поезијата и сликарството. Прочитај повеќе...
  Цена: 199,00ден
  Цена со попуст: 140,00ден
  Нарачај

Категории 11 до 11 од 11 вкупно

Page:
 1. 1
 2. 2

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.