Резултати од пребарување за 'џорџ орвел- животинска фарма'

4 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.
 1. 1984

  1984

  Џорџ Орвел
  Силата на Орвеловиот талент и имагинација, уверливото раскажување, реалистичките ликови, вештото водење на дејството и длабокиот хуманизам, го прават 1984 дело со трајна вредност. Прочитај повеќе...
  Цена: 499,00ден

  Распродадена

 2. 1984

  1984

  Џорџ Орвел
  Романот „1984“ се вбројува меѓу највлијателните книги на дваесеттиот век и претставува ретко дело чие значење добива се поголема моќ денес, кога неговото предвидување почнува да се остварува. Прочитај повеќе...
  Цена: 450,00ден
  Нарачај
 3. Убијци без лица

  Убијци без лица

  Хенинг Менкел
  Сè започнува со бесчувствително и насилно злосторство: една студена ноќ на една далечна шведска фарма, еден постар фармер е претепан до смрт, а неговата жена оставена да умре со јаже околу вратот. Прочитај повеќе...
  Цена: 480,00ден

  Распродадена

 4. Најбогатиот човек на Вавилон

  Најбогатиот човек на Вавилон

  Џорџ С. Клејсон
  Најбогатиот човек на Вавилон е книга што ги содржи тајните за тоа како да стекнете пари и како да ги натерате парите да работат за вас и да ви донесат уште поголемо богатство – и материјално, но и духовно. Прочитајте ја и препорачајте им ја на оние што ги сакате, ширејќи ја оваа древна мудрост. Прочитај повеќе...
  Цена: 280,00ден

  Распродадена

4 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.