Резултати од пребарување за 'скот пек'

2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.
 1. Новите правила на маркетингот

  Новите правила на маркетингот

  Дејвид Мирман Скот
  Бизнис-комуникацијата динамично се менува со текот на годините. Креативниот текст и скапите реклами повеќе не се доволни. Новите правила на маркетингот и на односите со јавност ја носи потребната промена за промовирање на производите или услугите во новата дигитална доба. Прочитај повеќе...
  Цена: 500,00ден

  Распродадена

 2. Моќта на позитивното мислење во бизнисот

  Моќта на позитивното мислење во бизнисот

  Скот Вентрела
  Посакувате ли поголема самодоверба и храброст за да бидете поуспешни во работата? Земајќи го за основа класичниот мултимилионски бестселер Моќта на позитивното мислење, експертот за бизнис Скот Вентрела нуди јасна и ефикасна програма што ќе ви помогне подобро да се справите со тешките одлуки, промените и предизвиците во работењето. Прочитај повеќе...
  Цена: 400,00ден

  Распродадена

2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.