Резултати од пребарување за 'илјада неверојатни сонца'

2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.
 1. Илјада неверојатни сонца

  Илјада неверојатни сонца

  Калед Хусеини
  Се раскажува за две генерации на ликови чии судбини се вркстувбаат во трагичните текови на војната а нивните лични дилеми - поривот за гол опстанок, да се создаде семејство, да се бара среќата - не можат да побегнат од историските настани кои си поигруваат со нивните животи. Романот е потресна приказна за едно време без пришка, за неочекувано пријателство, за неуништлива љубов - чудесно постигнување. Прочитај повеќе...
  Цена: 350,00ден

  Распродадена

 2. Мочуриште

  Мочуриште

  Арналдур Индридасон
  Мистериозно убиство во една од сиромашните населби на Рејкјавик е воведната сцена во овој мрачен и возбудлив трилер на исландскиот писател Арналдур Индридасон. Истражувајќи го случајот, полицијата открива низа шокантни и неверојатни сознанија, кои го водат читателот во една вртоглава авантура низ студените исландски градови... Прочитај повеќе...
  Цена: 380,00ден

  Распродадена

2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.